Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Delavnice glasbene produkcije, DJ-janja in organiziranja dogodkov

November 29, 2021 @ 4:00 pm - December 4, 2021 @ 10:00 pm

Delavnice glasbene produkcije, DJ-janja in organiziranja dogodkov

Te zanima glasbena produkcija, organiziranje dogodkov ali DJ-anje? Pa ne veš kako začeti? Ali pa si že začel/a in bi rad/a svoje znanje poglobil/a? 🤔
Za vas pripravljamo tri delavnice, eno na temo glasbene produkcije, eno na temo organiziranja dogodkov in eno na temo DJ-janja oz. vrtenja glasbe. 🎧🔥
———-
Delavnica glasbene produkcije s Smooth-om. Prijava: https://forms.gle/RK4PJxSmeCxpJoSw7 👈
DJ delavnica s Spencah-om in delavnica organizacije dogodkov z Aniline. Prijava: https://forms.gle/WVDt5vybxNC44jCv7 👈
———-
Za udeležbo na delavnicah je potreben PCT pogoj.
———
GLASBENA PRODUKCIJA 🎛⚙
Delavnico bo vodil svetovno priznan drum’n’bass DJ in glasbeni producent Luka Per, nam bolj poznan pod imenom Smooth in polovica dua Telekinesis.
Na delavnici vam bo predstavil program za produciranje glasbe FL studio, osnove produciranja, strukturiranje, semplanje in podobno.
Prijava: https://forms.gle/v7ZyBcGZvvxZKtSbA
——-
DJ DELAVNICA 🎚💿
Delavnico bo vodil Spencah, ustanovitelj Bass Fighers ekipe, ki ga je DJ-janje poneslo po večjih drum’n’bass dogodkih po Evropi in po svetu, tudi čez lužo.
Na delavnici vam bo predstavil profesionalno DJ opremo (Pioneer CDJ 2000 NXS2 in DJM 900NXS2), priklop opreme, osnove DJ-janja, beat match-inga, kako narediti prehod, različne vrste prehodov, kako povezati dva komada v celoto (double drop), osnove programa Rekordbox in priprave seta. Na koncu (v petek in soboto) bo sledil zaključni nastop sodelujočih.
Prijava: https://forms.gle/drBAtEdUcnP3HtAk7
DELAVNICA ORGANIZACIJE DOGODKA 🥳
Delavnico bo vodila Anja (Aniline), ki je promocijski vodja ekipe Bass Fighters. Na delavnici se bomo spoznali z načrtovanjem dogodka, finančnim načrtom in realizacijo, grafičnim izgledom, promocijo na socialnih omrežjih, komunikacijo z tujimi agencijami, skrb za goste iz tujine in vse na kar ne smete pozabiti, ko organizirate dogodke. Skupaj bomo potem organizirali zaključni nastop udeležencev na DJ delavnici.

Details

Start:
November 29, 2021 @ 4:00 pm
End:
December 4, 2021 @ 10:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/862831367756807

Organizer

Bass Fighters

Venue

Eksperiment Kavarna & Bar
Vetrinjska ulica 8
Maribor, 2000 Slovenia
+ Google Map

Receive announcements and exclusive deals

0